Over Aisietie Logo Aisietie

Bijzondere dingen van gewone materialen. Dingen als kasten en kastjes maar ook tafels en tafeltjes van hele gangbare materialen. Vooral van hout of plaatmateriaal dat in elke bouwmarkt te koop is, net als de gebruikte scharnieren en grepen. Maar ook stoffen en bijvoorbeeld linoleum worden toegepast in producten die anders zijn dan het gangbare van de bekende woonwinkels en -ketens.

Bij de keuze voor materialen spelen milieu en duurzaamheid een grote rol. Hout moet gecertificeerd zijn en afkomstig uit duurzaam onderhouden bossen, verf en beits etc moet watergedragen zijn. Nieuw hoeft niet, gebruikt mag; dat geeft meestal een andere uitstraling. Als u thuis al geschikt hout, stof of linoleum heeft dat u graag gebruikt ziet in of op uw kast of tafel, dan kan dat vaak zonder problemen.

Ik heb geen echte winkel en ook geen webwinkel. Deze website is een middel om u een indruk te geven van wat u kunt verwachten en wat dat moet kosten. Voorraden zijn in de regel beperkt maar is altijd wel iets dat u direct kunt meenemen. Het vinden van een oplossing voor uw situatie vraagt al gauw om maatwerk. In dat geval moeten we het eens worden over materiaal, afmetingen, levertijd en prijs. Ik kan een product eventueel onafgewerkt opleveren zodat u zelf de afwerking – met verf of olie – kunt doen.

Aisietie is een kleine onderneming, slechts één medewerker die alles doet en dus ook (bijna) alles kan :-). Ik woon en werk per januari 2018 in Apeldoorn en zoek mijn klanten vooral in die omgeving.

André van Dalfsen

     
Beginpagina
Productoverzicht
Over Aisietie
Contactinformatie